Steviger in je schoenen met weerbaarheidstraining!

Ik geef weerbaarheidstrainingen voor mensen actief in de zorg, ambtenaren of het bedrijfsleven. Voor veel mensen bieden mijn trainingen een steun in de rug. Mensen ervaren na de trainingen een veiliger gevoel, hebben de regie tijdens conflicten en vermijden zo escalaties. Dit zorgt voor overzicht, minder stress en zo een prettiger werkklimaat.

Ik kan zowel voor groepen als individuele weerbaarheidstrainingen verzorgen. Ik bespreek graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek uw wensen, Afhankelijk hiervan kan ik dan een programma voor u samenstellen.

Voor wie?

Ik geef weerbaarheidstrainingen voor professionals. Mensen die werkzaam zijn in de zorg, ambtenaren of het bedrijfsleven die in hun werk te maken krijgen met conflictsituaties.

Wilt u:

  • Conflicten herkennen
  • De-escalatie technieken leren
  • Zelfvertrouwen krijgen, en uitstralen
  • Fysieke weerbaarheidstechnieken leren

Bovenstaande lijstje is een greep uit de mogelijke redenen om een weerbaarheidstraining te volgen. Elke situatie is uniek, ik bekijk graag met u de mogelijkheden.

Werkwijze

Ik geef geen standaard trainingen. Ik bepaal aan de hand van ons kennismakingsgesprek samen met u de specifieke vraag of behoefte die u heeft. Aan de hand daarvan stel ik een training samen.

  • Kennismakingsgesprek
  • Offerte
  • Trainen

Wilt u meer weten welke mogelijkheden weerbaarheidstraining in uw geval kan bieden? Ik hoor graag meer over uw situatie, samen bekijken we dan de vrijblijvend de mogelijkheden.

SKJ

Mijn opleidingen en trainingen zijn door Stichting kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) geaccrediteerd en leveren punten op voor de registratie in SKJ.

“Meer weerbaar zijn heeft niets met agressie te maken, juist het tegenovergestelde is het geval”

Wil jij jezelf of jouw organisatie weerbaarder maken? Veilig en zelfverzekerd werken met respect voor elkaar? Een training weerbaarheid kan je hierbij helpen.  Mijn persoonlijke jarenlange ervaring in de praktijk onderbouwd met theoretische kennis maken mijn aanpak praktisch en gemakkelijk te gebruiken in uw dagelijkse werk.

Dankzij de weerbaarheidstraining van Helga heb ik de touwtjes zelf in handen, zie ik voortijdig lastige situaties ontstaan en ben ik in staat conflicten te voorkomen.

Jantien de Vries, ZZP’er in de zorg

Ervaringen van andere klanten

Wilt u meer weten over weerbaarheidstraining?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik kom graag in een persoonlijk gesprek meer te weten over uw situatie en uw wensen. Ik kan op basis van deze kennismaking een vrijblijvende offerte voor u of uw organisatie maken. Neem gerust contact met mij op!