Hoe vaak houdt u zichzelf een spiegel voor?

Coaching is echt niet alleen voor topsporters. We hebben allemaal te maken met dat stemmetje in onszelf, heel herkenbaar bij velen. Het uitstelgedrag, of de onzekerheid of je het allemaal wel goed doet. Een coach kan je helpen om het beste uit jezelf te halen. Ik coach / begeleid beroepskrachten uit diverse sectoren en in diverse functies. Daarnaast heb ik mij ook toegelegd op het begeleiden van gezinnen en relaties.

Een coachingstraject begint altijd met uw persoonlijke wensen, waar liggen uw wensen en vragen? Ik bespreek graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek uw wensen, Afhankelijk hiervan kan ik dan een programma voor u samenstellen.

Beroepskrachten:

Ik coach mensen die werkzaam zijn in de zorg, ambtenaren of het bedrijfsleven. Bij coaching gaat het om het begeleiden van een beroepskracht in zijn direct dagelijks functioneren. Het kan gaan om iemand die de druk van zijn normale werk niet meer aan kan en die timemanagement moet leren. Of een persoon die moet leren omgaan met een hoge werkdruk. Ook het trainen van nieuwe vaardigheden i.v.m. het gaan uitoefenen van een nieuwe functie valt hier onder. Denk aan iemand die een voor het eerst een management functie krijgt en bijvoorbeeld niet assertief genoeg is of juist te autoritair. Coachingstrajecten kunnen ook een grote hulp zijn voor medewerkers die na en ziekteperiode weer moeten re-integreren.

Wilt u:

  • Meer inzicht in uw eigen handelen?
  • Beter met stress leren omgaan?
  • Zelfdiscipline en motivatie verbeteren?
  • Uw valkuilen leren herkennen en ontwijken?

Bovenstaande lijstje is een greep uit de mogelijke redenen om een coachingstraject te volgen. Elke situatie is uniek, ik bekijk graag met u de mogelijkheden.

Individuele begeleiding gezinnen en relaties

Naast mijn werk als coach voor teams en organisaties heb ik mij ook toegelegd op het werken met relaties en gezinnen. Mijn missie is om individuen, stellen en families te begeleiden naar een gezonde en evenwichtige interactie binnen hun systemen.

Mijn specialiteit ligt in het coachen en therapeutisch ondersteunen van individuen, stellen en gezinnen, met de focus op het begrijpen en bewust maken van onderliggende patronen die de onderlinge relaties
beïnvloeden.

Door middel van doelgerichte gesprekken, oefeningen en inzicht gevende interventies help ik mijn cliënten om bewust te worden van hun eigen rol binnen het systeem en hoe deze bijdraagt aan de dynamiek. Samen gaan we de diepte in, ontdekken we wat er speelt en werken we aan positieve veranderingen. Of je nu vastzit in communicatieproblemen, emotionele blokkades of onrust in familieproblemen, ik ben er om je te ondersteunen. Ik ben praktisch van aard en to the point en neem de tijd om jullie verhaal goed te begrijpen. Ik werk vanuit de visie van systemisch coaching, opstellingen en ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en je te ondersteunen op je/jullie pad naar verbinding en evenwicht binnen je relaties en systemen. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Werkwijze

Ik geef geen standaard trainingen. Ik bepaal aan de hand van ons kennismakingsgesprek samen met u de specifieke vraag of behoefte die u heeft. Aan de hand daarvan stel ik een coachingstraject samen.

  • Kennismakingsgesprek
  • Offerte
  • Trainen

Wilt u meer weten welke mogelijkheden individuele coaching in uw geval kan bieden? Ik hoor graag meer over uw situatie, samen bekijken we dan de vrijblijvend de mogelijkheden.

“Niet alleen topsporters hebben een coach nodig, eigenlijk iedereen die zelf een hoger doel nastreeft heeft baat bij een goede coach!”

Wil jij de beste versie van jezelf zijn? Het stemmetje in jezelf helpt hierbij minder goed. Iemand met een spiegel die van buitenaf jouw ambitie vertaalt naar de juiste aanpak wel! Coachen betekent ten eerste goed luisteren, analyseren, doorvragen en feedback geven. Samen werken aan de beste versie van jezelf.

Helga's coaching heeft mij inzichten verschaft over mijzelf die ik anders nooit gehad zou hebben, ik heb hier nog dagelijks profijt van.

Marieke uit Nijmegen

Ervaringen van andere klanten

Wilt u meer weten over coaching?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Ik kom graag in een persoonlijk gesprek meer te weten over uw situatie en uw wensen. Ik kan op basis van deze kennismaking een vrijblijvende offerte voor u maken. Een coachingstraject kan op maat gemaakt worden. Neem gerust contact met mij op!